De Hillegommer

18 december 2018

De Hillegommer 18 december 2018


Bouw IKC officieel bekrachtigd

De kinderen hebben er zo te zien zin in! | Foto en tekst: Annemiek Cornelissen

HILLEGOM n Ronald de Groot,bestuurder van de Sophia Scholen en Richard Waterman, bestuurder van Wonderland Kinderopvang hebben donderdag 12 december met de ondertekening van een intentieverklaring hun samenwerking voor de start van het nieuwe integraal kindcentrum (IKC) dat in Hillegom wordt gebouwd officieel gemaakt. Deze officiële gebeurtenis vond plaats op de plek waar dit IKC gebouwd gaat worden, het park aan de Vosselaan. (Lees het hele artikel op pagina 11)

Fijne feestdagen!

Hillegom n Voor u ligt de laatste reguliere krant van 2018. Het was een bijzonder jaar op zowel nationaal, internationaal als lokaal gebied.

De volgende, laatste krant van het jaar, zal zoals ieder jaar om deze tijd, een jaaroverzicht zijn. Hierin staat van maand tot maand in het kort, wat de bijzonderheden waren: per maand ruimte voor vier kleine en vier iets grotere artikelen. Dat was een heel gepuzzel! En juist omdat het zo'n bijzonder jaar was, waarin veel gebeurde, was het soms lastig kiezen. Het jaaroverzicht verschijnt donderdag 27 december. De nieuwjaarseditie verschijnt 2 januari, een dunne krant. De eerstvolgende 'normale' editie valt dinsdag 8 januari in de bus. Ondertussen blijft u op de hoogte via www.dehillegommer.nl. Directie, redactie en medewerkers van Uitgeverij Verhagen wensen haar lezers gezellige kerstdagen en een goed en gezond 2019!

column n Poespas

De stille kracht van Arie van Erk

De

daadkracht is terug!

Vele bezoekers langs het

bijbelverhaal

Bouw IKC met handtekening bekrachtigd