De Hillegommer

18 juli 2017

De Hillegommer 18 juli 2017


Op kamp met de Hill-Billies

De meegereisde begeleiders zorgen dat alle kinderen een onvergetelijk jeugdkamp hebben. | Foto: Remco Out Foto: remco out

jeugd n Het Hillegomse jeugdkamp de Hill-Billies zitten deze week in het Brabantse Oirschot op kamp. Een week lang doen vijftig kinderen spelletjes en andere leuke activiteiten. Tweeëntwintig begeleiders zijn meer om alles in goede banen te leiden. Zaterdag 15 juli vertrok de bus richting Brabant. De avond ervoor hadden de kinderen al hun koffers en slaapzakken ingeleverd en alles was alvast ingeladen in de vrachtwagen van Van Schie. Tijdens de heenreis was er een tussenstop bij het zwembad Ir. Ottenbad. (Lees verder op pagina 7)

Twee weken even geen krant

vakantie n In verband met de zomervakantie verschijnt er volgende week géén Hillegommer.

In week 31 verschijn de krant wél en in week 32 verschijnt de krant nog een week niet. Vanaf week 33 is alles weer normaal. De redactie is wel gewoon actief: mails worden gelezen en waar nodig beantwoord en ook telefonische is de redacteur bereikbaar: 06 30791260.

Het laatste nieuws staat op: www.dehillegommer.nl. Met foto´s, gemaakt tijdens de zomerevenementen in het dorp en/of de regio, is de redactie heel blij. Ook andere zomerse foto's zijn welkom. Stuur uw bijdrage naar: redactie@dehillegommer.nl en laat weten wie de foto gemaakt heeft, wie of wat er op de foto staat en waar deze is gemaakt. Wie weet staat uw foto op een mooi plekje in deze krant.

Deuren open bij de imkers

Veel

gezoem bij de bijen

Ouderenzorg zoals het

vroeger was

AED kast bij Meer en Dorp

column n Poespas