De Hillegommer

26 juni 2018

De Hillegommer 26 juni 2018


Muzikaal begin van de zomer

Spetteren met water, een ijsje eten en live muziek. Wat kan het leven simpel zijn! | Foto en tekst: Diana Maas

Hillegom n Rond de pomp van Hillegom was het zaterdagmiddag 23 juni gezellig druk. Groot en klein hadden zich verzameld om te kijken en luisteren naar muziekvereniging Crescendo, onder leiding van Louis de Blieck. De muzikanten hadden hard gewerkt om er zaterdag een mooi muzikaal begin van de zomer van te maken. Het weer zat mee en er ontstond al gauw een rij voor een lekker 'ijsje van Pierre'. De kinderen vermaakten zich prima met het water van de pomp. Hillegomse gezelligheid alom; de zomer is begonnen!

Sportkampioenen

Hillegom n Bij SV Hillegom worden woensdag 27 juni tussen 19.00 en 21.00 uur voor de vierde keer op rij de sportkampioenen gehuldigd.

De kampioenen die zijn aangemeld hebben een uitnodiging ontvangen iedereen is welkom om te komen kijken. Er zijn dans- en turndemo's, de Fairplay Bokaal wordt uitgereikt en de sportvrijwilliger 2018 wordt in het zonnetje gezet. Voor de FairPlay Bokaal zijn drie kinderen genomineerd en één van hen gaat woensdagavond naar huis met de bokaal.

Nieuw glasprofiel

Hillegom n De levensduur van de liftbehuizingen op station Hillegom zijn ten einde.

Daarom worden de profielen rond het glas van de liften vernieuwd. De werkzaamheden duren nog tot en met vrijdag 24 augustus. Hierdoor zijn de liften op het station tijdelijk niet beschikbaar. De perrons, de vaste trappen en de hellingbaan blijven wel normaal in gebruik, ook tijdens de werkzaamheden. Er kan, indien noodzakelijk, worden omgereisd via Voorhout of Heemstede-Aerdenhout (extra reistijd 30 minuten). Om vanaf daar verder te reizen, is het mogelijk een taxi van vervoersbedrijf Transvision te nemen van (of naar) station Hillegom. ProRail betaalt de taxikosten. Meer info via ProRail: 0800–776 7245 (gratis)

Cultuur-

beleving is er voor iedereen

Doel: dit gebouw te laten bruisen!

De Jong 3x goud op wk

Notenkraker over

hokjesgeest

column n Poespas