De Hillegommer

19 december 2017

De Hillegommer 19 december 2017


Raadhuis in decembersfeer

Een prachtig verstild beeld van het Hillegomse raadhuis in de sneeuw met met kerstverlichting. | Foto: Remco Out Foto: remco out

hillegom n De sneeuw is weg en heeft weer plaats gemaakt voor 'code groen en grijs'. Het winterse weer bracht veel overlast met zich mee vorige week, maar wat was het mooi! De feestvreugde wordt in de decembermaand door zo'n wit deken toch altijd weer extra versterkt. Vooralsnog lijkt het geen witte kerst te worden dit jaar. De redactie wenst haar lezers hoe dan ook heel gezellige dagen. Volgende week, woensdag 27 december, verschijnt er geen 'normale' Hillegommer, maar het jaaroverzicht. De eerste krant in het nieuwe jaar verschijnt woensdag 3 januari.

Eerste baby in het nieuwe jaar

Baby n Voor wie nog deze maand uitgerekend is, zou het mooi zijn als de kleine nog even op zich laat wachten. De Hillegommer is namelijk op zoek naar de eerste Hillegomse baby van 2018.

De nieuw geboren Hillegommer hoeft niet hier geboren te zijn, maar wel ingeschreven als woonachtig in de gemeente Hillegom. Bent u straks de gelukkige ouders van deze kleine en wilt u in aanmerking komen voor een leuke verrassing én een eerste optreden van uw zoon of dochter in de krant? Stuur dan een e-mail vóór maandag 22 januari met daarin uw gegevens naar redactie@dehillegommer.nl. Graag onder vermelding van naam, adres, telefoonnummer en natuurlijk de naam en de geboortedatum en -tijd van uw kind.

Samen met de gemeente het nieuwe jaar in

Hillegom n De gemeente houdt dit jaar de nieuwjaarsreceptie in het gemeentehuis aan de Hoofdstraat 115. Inwoners zijn uitgenodigd op dinsdag 2 januari vanaf 19.00 uur.

Op pagina 3 van deze krant staat een uitnodiging voor alle Hillegommers.

Foto: Remco Out

Van Lierop
gemeente-
secretaris af

Hillegommers, tel al jullie zegeningen'

Statushouders vrijwilliger bij Jeugdland

Verrassende Sing Along van Popkoor

column n Poespas