De Hillegommer

17 oktober 2017

De Hillegommer 17 oktober 2017


Zwetend werken aan de rotonde

'Even het zweet weghalen, anders loopt het in m'n ogen... ' Deze wegwerker heeft het bloedheet. | Foto: Caroline Spaans

Hillegom n Nog even en de rotonde op de Weeresteinstraat is klaar. Eindelijk. De laatste loodjes voor de mannen zijn extra zwaar.

Buiten werken is lekker als het niet regent en waait in oktober, maar 16 oktober tikte het kwik ruim 26 graden aan. Dan is het afzien. Nog drie weken en dan moet de rotonde klaar zijn. Volgens weeronline.nl werd het maandag een zeer warme middag voor de tijd van het jaar.

Bij het ter perse gaan van de krant was het nog niet zeker, maar naar verwachting de warmste 16de oktober ooit.

Muziek maken in de herfstvakantie

Hillegom n Tijdens de herfstvakantie zijn er workshops in de muziekschool. De workshops zijn speciaal opgezet voor kinderen die het leuk vinden om muziek te maken.

Veel kinderen genieten van muziek en zouden graag eens op een echt drumstel, keyboard of dwarsfluit willen spelen. Vrijdag 20 oktober krijgen zij hiervoor de kans. Het programma bestaat uit drie workshops: van 10.00 tot 11.00 uur muziek voor peuters en hun (groot-) ouders, van 11.00 tot 12.00 uur zijn de kleuters en de kinderen uit de onderbouw van de basisschool (4 en 5 jaar) aan de beurt. Van 13.00 tot 14.00 uur is er een workshop waarin de kinderen vanaf 7 jaar kennis maken met verschillende muziekinstrumenten. Een workshop kost 4 euro per kind. Inschrijven: info@hillegomsemuziekschool.nl. Meer info: www.hillegomsemuziekschool.nl"

Cees Zwaan over 32 jaar Koepel

Sommige zware jongens waren aardig'

Jos Draijer:

vertrouwen in de toekomst?

Post per

pelikaan naar Hillegom

column n Poespas