De Hillegommer

28 mei 2019

De Hillegommer 28 mei 2019


Ruim 1000 kids halen de finish

De medaille is binnen! | Foto: Tonny de Rooij - Hillegom Online. Foto: Tonny de Rooij - Hillegom Online

Hillegom n Ruim duizend kinderen liepen afgelopen week de jaarlijkse avondvierdaagse. Vrijdag werden de wandelaars na de laatste wandelavond door hun familie opgewacht en stonden onderwijzers klaar met medailles. Het was een speciale editie: Bas Warmerdam werd voor de 50ste keer opgewacht door familie. Wethouder Fred van Trigt was speciaal naar de eindstreep te komen om hem de medaille te geven. Ook werd afscheid genomen van organisatoren Sylvia en Harry de Haan. Na 18 jaar geven ze het vierdaagsestokje door. Wie volgt ze op?

HHK dankt erelid Leo Aarts

Hillegom n De Hillegomse Harmonie Kapel heeft donderdag afscheid genomen van Leo Aarts.

Aarts is het oudste lid en ook erelid van de kapel. Hij is 88 jaar. Leo Aarts is pas op latere leeftijd muziek gaan spelen. Dat deed de priester toen hij op 65-jarige leeftijd met emeritaat ging. In de jaren dat hij lid was, was hij zeer betrokken en heeft hij veel vrije tijd in de vereniging gestoken. De Hillegomse Harmonie Kapel vierde onlangs met een concert het 125-jarig bestaan. Leo Aarts blies toen op de bas nog een partijtje mee. In verenigingsgebouw de Harmonie kreeg hij te horen dat hij tot erelid is benoemd en er werd uiteraard een afscheidsstuk gespeeld.

Samenkomst in Open Hof

Hillegom Open Hof houdt zondag 2 juni en dinsdag 4 juni weer bijeenkomsten aan de Raadhuisstraat 3.

Zondag 2 juni is er een samenkomst vanaf 10.30 uur. Dinsdag 4 juni kan iedereen weer aanschuiven voor een maaltijd: dit keer een Chinees driegangenmenu. Mee-eten kost 5 euro. Deuren open: 17.30 uur open, start maaltijd om 18.00 uur. Aanmelden via Joyce Sierink, 06-49635437 of email eetcafe@openhof.com. Aanmelden tot en met 31 mei.

Tiny en Dick 60 jaar bij

elkaar

De vonk sloeg

gelijk over'

Nepnieuws en feiten

Dames van Jahn in de

prijzen

column n Poespas