De Hillegommer

17 maart 2020

De Hillegommer 17 maart 2020


Inloop spreekuur huisartsen

epidemie n In verband met de ontwikkelingen van het Coronavirus zullen er bij veel huisartsen geen inloopspreekuur zijn. Patiënten wordt verzocht om vooraf telefonisch een afspraak te maken en mogen niet zomaar binnen lopen.

Veel praktijken hebben de komende tijd de volgende maatregelen genomen: er vindt GEEN inloopspreekuur plaats, patiënten mogen alleen het pand betreden als ze een afspraak hebben en bij klachten die beoordeeld moeten worden, is het mogelijk om telefonisch een afspraak te maken. Voor algemene vragen over het coronavirus bel het publieksnummer van het RIVM (0800) 13 51.

>Afgelastingen

epidemie n Door de aangescherpte maatregelen is er een enorme lijst aan afgelastingen.

De redactie krijgt hiervan enorm veel berichten te verwerken. Een overzicht wordt dagelijks geüpdatet op www.dehillegommer.nl. Ook andere berichtgeving over lokale activiteiten en de stand van zaken rondom de lokale ontwikkelingen van het coronavirus staan zoveel mogelijk online op www.dehillegommer.nl. Mocht u aanvullingen of tips hebben, bel of mail de redactie: 06 30791260 of redactie@dehillegommer.nl

Foto: Remco Out

Corona ook strop voor

toeristen

sector

Opening mooiste tuin

uitgesteld

Fio heeft eigen tech- hotspot

Wonen in een visie?

column n In de greep van de angst