De Hillegommer

3 juli 2018

De Hillegommer 3 juli 2018


Street4you in de zomermaanden

Hillegom n Welzijnskwartier houdt dit jaar tijdens de zomermaanden street4you evenementen deels in en deels buiten de vakantieperiode. Deze derde street4you is woensdag 4 juli in het Elsbroek park (bij het voetbalveldje).

Street4You is een straatspeeldag in de wijk, een dag voor jong en oud.

Tijdens Street4You is er voor ieder wat wils, van sportieve activiteiten geleid door Hillegom in beweging tot aan een ongedwongen kopje koffie met de buren.

Street4you staat in het teken van ontmoeting en het verbinden van wijk/buurtbewoners verbinden.

Tijdens Street4You zijn er diverse sport- en spelactiviteiten, een workshop freerunnen en meer.

Wijkbewoners die hun talent willen tonen op het gebied van zang, dans of iets anders, mogen gebruik maken van het podium.

Deelname is gratis, aanmelden mag. Dat kan via Richard Grimbergen: 06 10704075 of mail naar: richardgrimbergen@welzijnskwartier.

Mensen die zin hebben om de handen uit de mouwen te steken voor zijn of haar wijk zijn zeer welkom tijdens de opbouw, de uitvoering en het afbreken/opruimen.

n Hitte over Hillegom

Sproeiers in de Veenlandse Polder. | Foto: Remco Out Foto: remco out

warm n Met gemiddeld over het land een neerslagtekort van 155 mm hoort 2018 vanaf 1 juli officieel bij de 5 procent droogste jaren sinds het begin van de neerslagmetingen in 1906. Dat betekent dat het in slechts 5% van alle jaren op 1 juli zo droog was als deze dag. Voorlopig geen regen, dus blijven sproeien! | Foto: Remco Out

Eropuit met servicepas van Hozo

Wat een prachtig project!'

Nieuwe naam voor ijsbaan Beinsdorp

Sport

kampioenen gehuldigd

column n Poespas