De Hillegommer

10 september 2019

De Hillegommer 10 september 2019


Najaarsfeesten in volle gang

Sterke mannen, vrouwen én kids werden zondag toegejuicht door het publiek. | Foto: Tony Whelan Foto: tony whelan

Hillegom n Het jaarlijkse trucktrekken trok vele bezoekers naar het dorpscentrum zondagmiddag. De feestweek is zaterdag van start gegaan met paintball, een zomeravondconcert en het nieuwe DraversDiner. Donderdag strijkt de kermis weer neer en uiteraard staat vrijdag weer helemaal in het teken van de kortebaanrace op de Meerlaan. Dit jaar is er vrijdag ook een kamelenrace en een solextoertocht op zondag. Om 22.30 uur wordt zondag de week met vuurwerk afgesloten. (zie het hele programma op: harddraverijvereniginghillegom.nl.

Samen zwerfvuil verzamelen

regio n Het is World Cleanup Day op zaterdag 21 september. Over de hele wereld zetten mensen zich dan in om plastic en ander zwerfvuil op te ruimen.

Vorig jaar was Rabobank Bollenstreek al actief met een eigen strandjut actie.

Nu sluit de bank aan bij de Plastic Soup Foundation die de Cleanup Day in Nederland coördineert.

De bank geeft een donatie aan de Plastic Soup Foundation én ze ruimen met medewerkers en ledenraadsleden zwerfafval op vanuit vier startlocaties.

Iedereen in Hillegom, Lisse, Noordwijk of Sassenheim kan meedoen. Via rabobank.nl/bollenstreek is het mogelijk om naar de worldcleanupday.nl te surfen. Hier staan de acties aangegeven op een kaart.


Fred van Trigt opent nieuwe foyer

De foyer geeft écht

theatergevoel

Kijk eens

binnen in loft en kerk

Duofietsen

veilig onder een dak

column n Poespas